Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Народ, хто шарить у постільній білизні?? Натрапив на цікавий сайт
Привіт усім! Хочу розповісти про знахідкою, раптом комусь буде корисно. Останнім часом щось помітив, що сплю погано, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, наче й не спав. Думав на стрес, на дощі, а дівчина видала: "Давай змінимо постільну білизну на якісну, а не цю синтетику із базару". І отут я пішов в гугл.

По правді, вважав, що вибір постільного комплекту - це просто "гарний малюнок чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. Там тобі і бязь, ранфорс, і сатин... Я в цих термінах був нуль, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це просто криниця корисної інфи! Реально провів десь годину. У них все як в підручнику: по полицях розкладені всі матеріали, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є таблиця з описом щільності тканини та того, скільки циклів прання витримає матеріал. Дуже допомогло в'їхати, чому один набір коштує 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого особисто виніс:
- Виявляється, насправді, наші та євро розміри сітки суттєво відрізняються, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не просто довіряти напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що фланель влітку — це капець, а сатин реально охолоджує, тому що в нього плетіння ниток особливе.
- Там написано, як правильно прати, щоб принт не вицвів через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пральна машинка паше цілодобово.

В результаті вирішили взяти на пробу сатиновий комплект від українського бренду (підтримали так би мовити своїх). Поки все добре — сплю як немовля, білизна приємна на дотик, не ковзає й не б'є струмом.

Тому, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підковдра — це не те, в що треба розбиратись, дуже раджу почитати статейку на цьому ресурсі. Справді зберігає і час, і гроші на вибір та вберігає від придбання неякісної речі. Всім міцного сну!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)