Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Народ, хто розбирається на постільній білизні? Відкопав корисний сайт
Усім привіт! Думаю розповісти про цікавим сайтом, можливо кому треба. Останнім часом відчув, що сплю гірше, кручусь до ранку, а з самого ранку почуваюся, як вичавлений лимон. Думав на нерви, на дощі, а жінка видала: "Давай змінимо постіль на людську, а не цей синтетичний жах із базару". І отут я заліз в гугл.

Чесно кажучи, думав, що вибір постільного комплекту - це тільки "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла історія. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих словах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, це ж джерело інформації! Я провів на годину. Там все як в підручнику: чітко описані усі матеріали, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є табличка з описом щільності та того, скільки там прань витримає матеріал. Дуже допомогло мені в'їхати, чому один комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.

Кілька відкриттів для себе виніс:
- Виявляється, насправді, наші та європейські розміри суттєво різняться, і перед замовленням треба бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не тупо вірити напису «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель влітку — це капець, а якісний сатин реально охолоджує, бо в нього плетіння ниток особливе.
- На сайті написано, як прати, щоб малюнок не вицвів через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пралка працює цілодобово.

У підсумку вирішили замовити спочатку один сатиновий набір від нашого виробника (підтримали так би мовити своїх). Поки все чудово — спимо як убитий, білизна дуже приємна на дотик, не ковзає й не електризується.

Тому, якщо ви, як і автор, до останнього часу думали, що підковдра — це не те, в яку треба розбиратись, щиро рекомендую глянути статейку на цьому ресурсі. Реально економить нерви на підбір та вберігає від придбання якоїсь фігні. Всім здорового сну!
Reply

Messages In This Thread
Народ, хто розбирається на постільній білизні? Відкопав корисний сайт - by BilizSon - 04-08-2026, 07:56 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)