Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Народ, хто розбирається на постільній білизні? Відкопав корисний сайт
Усім привіт! Думаю розповісти про цікавим сайтом, можливо кому треба. Останнім часом відчув, що сплю гірше, кручусь до ранку, а з самого ранку почуваюся, як вичавлений лимон. Думав на нерви, на дощі, а жінка видала: "Давай змінимо постіль на людську, а не цей синтетичний жах із базару". І отут я заліз в гугл.

Чесно кажучи, думав, що вибір постільного комплекту - це тільки "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла історія. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих словах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, це ж джерело інформації! Я провів на годину. Там все як в підручнику: чітко описані усі матеріали, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є табличка з описом щільності та того, скільки там прань витримає матеріал. Дуже допомогло мені в'їхати, чому один комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.

Кілька відкриттів для себе виніс:
- Виявляється, насправді, наші та європейські розміри суттєво різняться, і перед замовленням треба бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не тупо вірити напису «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель влітку — це капець, а якісний сатин реально охолоджує, бо в нього плетіння ниток особливе.
- На сайті написано, як прати, щоб малюнок не вицвів через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пралка працює цілодобово.

У підсумку вирішили замовити спочатку один сатиновий набір від нашого виробника (підтримали так би мовити своїх). Поки все чудово — спимо як убитий, білизна дуже приємна на дотик, не ковзає й не електризується.

Тому, якщо ви, як і автор, до останнього часу думали, що підковдра — це не те, в яку треба розбиратись, щиро рекомендую глянути статейку на цьому ресурсі. Реально економить нерви на підбір та вберігає від придбання якоїсь фігні. Всім здорового сну!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)